جواب تمارین فصل 6 زیست شناسی یازدهم
نام درس : زیست شناسی | موضوع : گام به گام | نویسنده : نمره یار
منتشر شده در نمره یار | پایه و رشته : یازدهم تجربی
فهرست محتوای مقاله
گام به گام فصل 6 زیست شناسی یازدهم – در یکی دیگر از پست های آموزشی پایه یازدهم تجربی، می خواهیم گام به گام فصل 6 زیست شناسی یازدهم را منتشر کنیم که می توانید در ادامه همین مطلب گام به گام فصل ششم زیست شناسی یازدهم به همراه آموزش این درس را دریافت کنید. این مطلب بصورت جامع تمامی بخش های فصل 6 زیست شناسی یازدهم را شامل شده و به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید بصورت کامل بر روی تمارین فصل 6 زیست شناسی یازدهم مسلط شوید.
پاسخ تمارین فصل 6 زیست شناسی یازدهم
جواب فعالیت 1 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 86)
جواب —-> نمونه این سلولها، سلول ماهیچه مخطط است که از به هم پیوستن چند سلول در دوران جنینی ایجاد میشود. بعضی از سلولهای چندهستهای هم از تقسیم هسته بدون تقسیم سیتوپلاسم حاصل میشوند، مانند بعضی قارچها و آغازیان.
جواب فعالیت 2 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 87)
جواب —-> به ترتیب و از راست به چپ: تلوفاز، پر وفاز، متافاز، اینتر فاز، آنافاز
جواب فعالیت 3 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 90)
جواب —-> نگاهی به آخرین گزارش ثبت سرطان نشان میدهد که تعداد کل موارد جدید سرطان در هر سال در ایران ۱۲۵ هزار نفر است که ۵۳ درصد در مردان و ۴۷ درصد در زنان است و پر بروزترین سرطانها در مردان؛ معده، پوست، پروستات، روده بزرگ و مثانه و در زنان؛ پستان، روده بزرگ، تیروئید، پوست و معده بوده و در هر دو جنس نیز شامل پستان، پروستات، روده بزرگ، پوست و معده ثبت شده است.
جواب فعالیت 4 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 91)
جواب —-> الف) به صورت مستقل و جداگانه
ب) تعداد کروموزومها و کروماتیدها بعد از میتوز با هم برابرند ولی قبل از میتوز تعداد کروماتیدها، دو برابر تعداد کروموزومها است.
جواب فعالیت 5 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 94)
پاسخ سوال 1 : کروموزومهای همتا در میوز ۱ تشکیل تتراد میدهند، ولی در میتوز خیر.
کروموزومهای همتا در میوز ۱ روی یک رشته دوک قرار میگیرند ولی در میتوز روی رشتههای جداگانه دوک قرار میگیرند.
در آنافاز ۱ میوز کروموزومهای همتا از هم جدا میشوند، ولی در آنافاز میتوز کروماتیدهای خواهری از هم جدا میشوند. در پایان تقسیم میوز 1، عدد کروموزومی نصف میشود، ولی در میتوز عدد کروموزومی ثابت میماند.
پاسخ سوال 2 :
این دو فرایند از نظر نحوه آرایش کروموزومها در مراحل مختلف مشابهاند، ولی عدد کروموزومی سلولهای میوز ۲ نصف تعداد کروموزومهای سلولهای مادری قبل از میوز است.
جواب فعالیت 6 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 95)
جواب —-> سندرم آنجلمن – اسپوندیلیت آنکیلوزان یا التهاب ستون مهره – سندرم آپرت (Apert) – بیماری شارکوتماریتوث (Charcot-Marie-Tooth) – هایپرپلازی مادرزادی آدرنال یا سی. اِی. اچ (CAH) – سندرم داون – هموفیلی – تالاسمی
جواب فعالیت 7 فصل ششم زیست یازدهم (صفحه 96)
جواب —-> با افزایش سن مادر هنگام بارداری یا تولد، احتمال تولد فرزند مبتلا به داون بیشتر میشود. این افزایش احتمال در سنین بالای ۴۰ سال بسیار بیشتر خواهد بود.
نمره یار – Nomreyar.com
⏹ لینک مربوطه : نمونه سوالات زیست شناسی یازدهم نوبت اول | جزوه کنکور زیست شناسی یازدهم | نمونه سوالات زیست شناسی یازدهم نوبت دوم
ترافیک سایت نمره یار بصورت نیم بها محاسبه خواهد شد.
در صورت نارضایتی مولف این اثر، این مطلب فورا از وبسایت حذف خواهد شد.
با ارسال نظر به بهبود محتوای سایت کمک می کنید. لطفا نظر خود را بیان کنید. لینک کوتاه : https://nmyr.ir/0mwjn